Пластични пломби

пластични пломби Arrow

Метални пломби

метални пломби InnerForce

безбедносни налепници

безбедносни налепници LabelLock Tape

пломби за камиони и контеинери

пломби за камиони и контеинери CABLE SEAL

пломби за водомери

пломби за водомери Pipe Lock

Пломби за кетъринг

Пломби за кетъринг пломба тип катинар

пломби за противпожарни апарати

пломби за противпожарни апарати light lock

пломби за банки и АТМ касети

пломби за банки и АТМ касети  Arrow LUX

кеси за пари и коверти

кеси за пари и коверти

безбедносни пломби

безбедносни пломби

Сигурносни пломби, пластични печати и заптивки – зошто Олимп Бугарија

СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Сопствен дизајн, работилница за алати за креирање калапи за лиење, монтажа и обработка на метал за производство на пломби со високо-квалитетен и уникатен дизајн. Приоритет на друштвото се квалитетот на производот и производство на пломби коишто не може да се отворат без да останат траги.

Индивидуално производство

ИНДИВИДУАЛНО ПРОИЗВОДСТВО

Секогаш сме подготвени да имплементираме идеи за да развиваме нови производи заедно со нашите клиенти. Отворени сме за дијалог со нашите клиенти и партнери и подготвени за заеднички проекти. Се стремиме кон совршенство и ја цениме Вашата доверба.

ВИСОКО-КВАЛИФИКУВАНИ ЕКСПЕРТИ

ВИСОКО-КВАЛИФИКУВАНИ ЕКСПЕРТИ

Нашиот тим на високо-квалификувани инженери работи секојдневно со најновите технологии со цел да развие што е можно покомплексни пломби.

ОПИТ И УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ

ИСКУСТВО И УНИКАТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Во изминативе години, креиравме пет пломби за кои нема пандан на пазарот. Тие нѐ водат во нова ера во светот на пломбите, каде со секој изминат ден тие стануваат посигурни, постабилни и полесни за користење.
СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ

СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ

Олимп постои веќе 20 години. Низ годините успеавме да креираме многу структурирано производство со управување сертифицирано од ISO 9001-2000. Секој производ од брендот Lockin е доказ за квалитетот на Олимп.

ДОВЕРЛИВ ПАРТНЕР

ДОВЕРЛИВ ПАРТНЕР

Нашите пломби успешно се користат повеќе од 15 години на пазарите во Летонија, Литванија, Германија, Франција, Холандија, Шведска, Луксембург, Данска, Романија, Молдавија, Украина, РУсија, Казакстан, Бугарија, Македонија и др. Тие се едни од најдобри во поглед на квалитет и надежност. Нашите производи се дизајнирани за употреба во 11 различни индустрии. Одберете ја.
100% отпорност од отварање без видливи траги

СИГУРНОСТ

100% отпорност од отварање без видливи траги

ИНОВАТИВНОСТ

ИНОВАТИВНОСТ

5 патентирани светски иновации во производството на безбедносни пломби

БРЗИНА

БРЗИНА

достава за 1 работен ден

ДОСТАПНОСТ

ДОСТАПНОСТ

огромна складишна база - над 2.000.000 парчиња на залиха

ДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ КОИ НИ ВЕРУВАА

Овергаз
omv
LUKOIL
gazprom
nestle
NAP
agenciq mitnici
damtn
erp sever
bulgartransgaz
sofia mel
BDZ

Нашите производи се дизајнирани за 11 различни индустрии. Изберете го соодветниот печат за вас!

Прелистајте каталог