За нас

Лидер в производство на пломби за сигурност, контролни и осигурителни пломби

Олимп Бугарија ДОО е трговско друштво од Бугарија и е официјален и единствен застапник на Балканот на Олимп, светски лидер во производство на сигурносни пломби со највисок квалитет. Дозволете ни да Ви ги претставиме нашите пломби. Нашето претпријатие континуирано прави иновации и нуди сеопфатни решенија во борбата против измама, кражба или кршење на контролата и безбедноста. Произведуваме пломби кои не може да се фалсификуваат, не може да се користат противзаконски и не може повторно да се употребат. Нашите пломби се единствени во заштитата што ја нудат од отворање без видливи траги. Со оваа политика станавме лидер за пазарот во Западна Европа и ја уживаме довербата на нашите најголеми клиенти веќе 20 години. Нудиме модели на пломби кои се заштитени под правото на индустриска сопственост и патент на друштвото. Кај пломбите Super Scut, Inner Force, Garda-N и Olilock даваме 100% гаранција за контрола на неовластен пристап. Приоритет на друштвото се квалитетот на производот и производство на пломби коишто не може да се отворат без да останат траги. Понатамошен приорите ни е ја прошириме палетата на пломби. Од едноставни индикаторни пломби, па сѐ до комплексни силни пломби како Титан, кои може да издржат повеќе од 1800 kg и се сертифицирани со ISO 17. Секогаш сме подготвени да имплементираме идеи за да развиваме нови производи заедно со нашите клиенти.
Отворени сме за дијалог со нашите клиенти и партнери и подготвени за заеднички проекти. Се стремиме кон совршенство и ја цениме Вашата доверба. Ја очекуваме нашата идна соработка! Нашата доверливост и надежност се гаранција за Вашата безбедност!

 

 ИСТОРИЈАТ

Во 2012 година прославивме 20 години од постоењето на Олимп. Низ годините успеавме да креираме многу структурирано производство со управување сертифицирано од ISO 9001. Нашето производство претставува наша интелектуална сопственост и е различно од она што инаку се нуди на пазарот. Сопствен дизајн, работилница за алати за креирање калапи за лиење, монтажа и обработка на метал за производство на пломби со високо-квалитетен и уникатен дизајн. Од 2012 година, ги обединивме производите на нашето претпријатие под единствениот бренд Lockin. Секој производ од брендот Lockin е доказ за квалитетот на Олимп, за неможноста да се отвори без траги и за интелектуалната сопственост на дизајнот. Lockin – внимателна контрола на квалитетот, висока заштита од криминал. Lockin – ИТ и други современи технологии во пломбите.

 

 ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ

Отворете ја датотеката .pdf

НАШИ ПАРТНЕРИ

Lockin
TydenBrooks
8 Guild Digital Design & Development