Печати за камиони, царински и пошти, мерни инструменти, метални заптивки

TAMPER EVIDENT LABEL SEAL

Новите скриени текстуални предупредувања за отворање на авиони / авиони, различни автомобили, врати

TAMPER EVIDENT LABEL SEAL

Кога неказнето однесување, скриен текст се појавува на површината на налепницата и на запечатениот објект.

LabelLock Tape

LabelLock Tape

Самолеплива лента во два вида - оставајќи и оставајќи никаква трага