За нас

Лидер в производство на пломби за сигурност, контролни и осигурителни пломби

„Олимп България“ ЕООД е българска компания, производител, официален и ексклузивен представител на Балканите на пломби за сигурност. Фирмата производител – „Олимп“ е световен лидер в производството на осигурителни пломби от най-високо качество. Ние  имаме удоволствието да Ви представим нашите продукти, а именно устройства за пломбиране. Фирмата ни постоянно прави нововъведения и предлага комплексни решения за борба срещу потенциална измама, кражба или нарушение на контрола и сигурността.

Ние произвеждаме продукция, която реално не може да бъде фалшифицирана или неправомерно и повторно използвана. По своята защитеност от отваряне без видими следи, нашите пломби нямат аналог!

Тази политика ни прави лидери на пазара в Западна Европа. Дава ни възможност да печелим доверието на нашите най-големи клиенти вече повече от 20 години.

Ние предлагаме модели контролни и гаранционни пломби, част от които се явяват интелектуална собственост на компанията, и са защитени с патент.  Там, където се използват осигурителни пломби като „Super Scut“, „Inner Force“, „Garda-N“ и „Olilock“ присъства 100% гаранция за контрол на несанкциониран достъп.

Приоритет на компанията е качеството на продуктите и  производство на осигурителни пломби, които не могат да бъдат отваряни без следи!

Друг наш приоритет – разширяване на асортимента на пломбировъчните устройства. От прости индикаторни до сложни силови пломби „Титан“, издържащи натоварване повече от 1800 кг. , със сертификат ISO 17712.

Винаги сме готови за реализиране на идеи по създаване на нови метални и пластмасови пломби съвместно с нашите клиенти. Ние сме отворени за диалог с клиентите и партньорите ни за съвместни проекти, стремим се към усъвършенстване и сме признателни за доверието Ви.

Надяваме се на бъдещо съвместно сътрудничество!  

Нашата надеждност – гаранция за Вашата сигурност!

 История

През 2020 г. се навършиха 28 години от създаването на фирма „Олимп“.  За това време е създадено добре структурирано производство с мениджмънт сертифицирани по ISO9001. Продукцията на нашата компания е наша интелектуална собственост, и се отличава от това, което предлагат колегите ни.

Разполагаме със собствено конструиране, инструментален цех за създаване на форми за отливане, цехове за отливки, сглобяване и металообработка. Те позволяват производството на пломби за сигурност с високо качество и уникална конструкция.

От 2012 г. произведените от нас изделия на фирмата са обединени под единен бранд –  „Lockin“. Всичко, което се произвежда с марката „Lockin“, е свидетелство, че Олимп дава гаранция за качество, невъзможност за отваряне без следи, интелектуална собственост на конструктивните решения. „Lockin“ – внимателен контрол на качеството, висока степен на антикриминална защита. „Lockin- IT“ и други съвременни технологии на пламбировъчните устройства.

 Политика на качеството – пломби за сигурност

Отвори .pdf файла

Нашите партньори

Lockin
TydenBrooks
8 Guild Digital Design & Development